Club Patí Bell-lloc

Noticies

35è Campionat de Catalunya Aleví

35è Campionat de Catalunya Aleví

 

CAMPIONAT CATALUNYA ALEVÍ

Ja tenim definida  la graella de la final del 35è Campionat de Catalunya Aleví que es celebrarà els dies 28, 29 i 30 d'abril a Bell-lloc d'Urgell

 

CALENDARIS

Podeu trobar tota la informació a l'enllaç del menú superior on, a part dels calendaris amb els creuaments dels equips, també trobareu la direcció del pavelló, on menjar i la pauta de la competició.

 

HASHTAG

Per poder tenir una comunicació fluida amb tots els seguidors, hem creat el hashtag #CCCATAleviHoqueiPatins on concentrarem tota la informació de partits, resultats, incidències, etc.

Des del compte de Twitter del Club Patí Bell-lloc, anirem informant.

Calendari 35é Campionat Catalunya Aleví

Aquesta nit, a les instal·lacions de la Federació Catalana d'Hoquei Patins, s'ha fet el sorteig dels equips participants a la final del 35è Campionat de Catalunya d'hoquei patins en la categoría Aleví que es celebrarà al Pavelló Municipal de Bell-lloc d'Urgell els dies 28, 29 i 30 d'abril de 2017.

Podeu descarregar el calendari amb els creuaments i horaris, aquí.

Aquest any, a part de celebrar-se a Bell-lloc d'Urgell, tenim com un dels equips finalistes el Aleví A del Club Patí Bell-lloc.

Calendari setmanal

Anem actualitzant aquesta nova web i anem afegint funcionalitats com es la de que pugueu trobar en un full tots els partits del nostre Club Patí Bell-lloc per a la propera jornada.

A partir d'ara, teniu un enllaç en el menú superior on podeu trobar la informació de     COMPETICIÓ --> CALENDARIS

Cada setmana actualitzarem la informació per a que pugueu saber en tot moment on jugarem.

De moment ja informem de la presentació dels nostres equips que es farà el proper divendres dia 30 de Setembre de 2016 a les 20:30.

A continuació, a les 21:30, tindrem un interessantissim partit de la categoría 1ª Catalana entre el Club Patí Bell-lloc Natural Optics i el CP Taradell

Llegeix més: Calendari setmanal

Circular Informativa

ACCÉS A FASE FINAL CAMPIONAT CATALUNYA ALEVÍ 

Hi ha 4 grups de preferent (P1, P2, P3, P4) integrats per 8 equips cadascun.

Accés al Campionat de Catalunya:

➢ Accedeixen directament a la Fase Final del campionat els 2 primers classificats (1er i 2on) de cada grup de preferent.

Sorteig de grups:

➢ La composició dels grups del campionat vindrà determinada per la posició obtinguda per cada equip a la classificació final del grup de preferent a la fase anterior.

Llegeix més: Circular Informativa

Partits proper cap de setmana

Arrenca la nova temporada i ja tenim els primers partits de tots els equips del nostre Club.

Aquest divendres dia 23 de setembre tenim un interessantissim partit de la categoria Junior entre el FCBarcelona y el Batlle Bell-lloc, a les 20:30 a Barcelona.

El dissabte, partit de la categoria Primera Catalana entre el CP Calafell i el Natural Optics Bell-lloc

Diumenge tenim la resta de partits de la base i que podeu veure en el següent document adjunt:

http://cpbell-lloc.com/images/noticies/2016/25-09-16.pdf

Llegeix més: Partits proper cap de setmana

35e CCAT ALEVí

Els propers dies 28, 29 i 30 d'abril es celebrarà el 35è Campionat de Catalunya ALEVÍ i aquest any ha estat adjudicada la organització al Club Patí Bell-lloc.

El torneig està organitzat pel Club Patí Bell-lloc, la Federació Catalana de Patinatge, la delegació de l'FCP a Lleida i el Comitè Català d'Hoquei Patins.

Al llarg de tres dies es pot veure a Bell-lloc d'Urgell les actuals promeses de l'hoquei català, amb els millors equips de la categoria Aleví. 

Llegeix més: 35e CCAT ALEVí